Gastenboek

   

25-27 oktober 2010

Waande me in een kinderboek. Een sprookjesboek met Timo en ons langs het Lingepad. Er is veel geschreven, zie ik, over Timo. Het is inderdaad allemaal waar. Hij is lief en aanhankelijk. een gezellige, trouwe tochtgenoot. Drie dagen leken drie maanden. Wie weet een camino naar Santiago met ezel natuurlijk. Bedankt! Voor herhaling vatbaar.

Tot ziens Hans en Heleen

 

5 september 2010

Super-leuke wandeling met de super-lieve Timo gemaakt! Bedankt voor de goede zorgen! We vinden het voor herhaling vatbaar!

Bart, Kim en Aïsha

 

29 augustus 2010

Beste Mensen

Dit was een geslaagde tocht. Twee dagen op stap met ezel Timo. Samen met Corina hebben ik/wij het goed gehad. Prima overnachtingsplek, eetgelegenheid en ezelaccommodatie. Bedankt.

Rian

Timo, bedankt voor je gezelschap. Het was fantastisch. Prachtige tocht gelopen door de Betuwe, langs fruitbomen en akkers. Voor herhaling vatbaar.

Corina

 

20 augustus 2010

Dag Sonja en familie

Eindelijk eens even een bedankje vanuit Leersum voor het fijne ezelritje op die prachtige warme vrijdagmiddag. D twee meisjes, Annika en vriendinnetje Sacha, hebben zooooo genoten. Lekker liedjes gezongen en allerlei woordspelletjes gedaag onderweg. En wat kregen we leuke en vertederende reacties met 2 meisjes bovenop de ezel. Lekker boterhammetjes en appeltjes gegeten onderweg. En in Beusichem een smurfenijsje gekocht. Het was een geweldige middag!!

Veel dank voor het gebruik van ezel Timo.

Groet, Elly en Wim

 

16-20 augustus 2010

Je kon zien dat we genoten, want de journalist van de Gelderlander vond ons met Yoeri zo'n leuk plaatje. In volle 'regen'glorie kwamen we in de krant van Rivierenland (De Gelderlander 18 augustus 2010). Ook de ontvangst bij alle B&B's en bij Sonja waren heel goed verzorgd. Heerlijk.

Guus, Margot, Jos en Gaby.

 

 

3 augustus 2010

We hebben erg genoten van onze tweedaagse tocht met Timo. Twee verschillende wandelingen tussen Ravenswaaij en Culemborg met een overnachting in onze eigen caravan op camping De Hoge Kuil. Timo was een trouwe, loyale, maar vooral lieve kameraad voor ons, 3 kinderen en een hond Amber. We voelde ons soms een bezienswaardigheid, zijn gefilmd en gefotografeerd en hadden veel aanspraak. Erg leuk was de ontmoeting met een landschapsbeheerder, die ons een schuilplaats bood in zijn jeep, toen we middenin natuurgebied 'De Regulieren' werden overvallen door een flinke regenbui. De man vertelde ons ook zijn bijzondere levensverhaal en zong eigen liedjes voor de kinderen. Timo mocht ondertussen vast aan de spiegel van de auto. Lieve Timo bedankt voor deze prachtige ervaring. we zijn aan je gehecht geraakt.

Warme groet Isa, Elke, Rune, Stephan en Marieke + hond Amber uit Winsum Gn

 

26 juli - 2 augustus 2010

Met Yoeri op pad geweest, een heerlijke week. Wat een lief ezeltje is Yoeri, en wat houdt hij van wandelen. Yoeri had de hele week Nevada van 3 jaar op zijn rug, en het zijn nu dikke vrienden! We zijn bij de Koningslinde geweest, heel mooi. Daarna de Woerdse Hoeve, heel luxe. Vervolgens de Hoenderik (wat commercieel) en als laatste camping de Hoge Kuil in een Pipowagen. Echt geweldig voor kinderen. Al met al een geweldige week.

Bert, Swanny en Nevada uit Enumatil, Groningen

 

30 juli 2010

Hoi. Tom is een beetje verliefd geworden op Timo en we zijn een dagje met hem uit geweest. Ik wil graag nog een keertje met Timo een tochtje maken. Het was vandaag heel mooi weer dus dat was mazzel en we konden zelfs lekker naar het strandje aan de Lek. Onderweg raakten we aan de praat met een mevrouw, die zelf pony's had. We kregen veel goede raad en een kussentje omdat ik hard zat op de bok. Een andere mijnheer op de dijk zei: Jammer dat ik mijn camera niet bij me heb, want anders had ik een foto van jullie gemaakt. Als we de bocht om waren ging Timo harder lopen want hij kende de weg. Nou Timo bedankt voor de leuke dag en tot ziens. 

Tom

 

23 juni 2010

Beste Sonja,

Bedankt voor een fantische middag!

Gr. Kartien

 

15-16 mei 2010

Yes, goed weer! Na 2 druilerige weken, genieten we in het laatste weekend van de meivakantie van perfect wandelweer. Na een warme ontvangst met koffie, gebak, limonade en spekjes, zadelen we Timo en Youri en gaan op pad. Een tweedaagse wandeling met 4 kinderen tussen de 2 en 5 en dan ook nog overnachten in een tentje, zou dat wel goed gaan?

Nou en of!

Timo en Youri hebben de harten van Erik, Ilona, Sara en Max al snel veroverd. Trots zitten de dames en heren om en om, en zo af en toe met z'n tweetjes tegelijk, op de rug van de ezeltjes. Tussendoor wordt er goed gewandeld, gepicknickt en worden er heel wat veldboeketjes geplukt. De behoefte aan middagslaapjes wordt door de jongste heertjes moeiteloos onderdrukt. Je vraagt je soms af waar ze de energie vandaan halen.

Er wordt nog lang nagepraat over dit superweekend, iedereen moet weten over Timo en Youri en we zijn het er allemaal over eens, volgend jaar gaan we weer!

Liefs,

Saskia, Roel, Ilona en Erik

Erwin, Anita, Sara en Max

 

12 mei 2010

Vandaag, op m'n 54 ste verjaardag heb ik gewandeld met een ezel: voor het eerst van m'n leven. Fantastisch!
Een onverwachts kado van mijn collega's voor een 'op afstand liefhebber van ezels'. Te gek.

Allemaal bedankt!!

Tot ziens Simba

 

6-7 mei 2010

Twee dagen lang lopen met Yoeri als bindende factor. Nu is gebleken dat wandelen met kinderen toch leuk kan zijn. Yoeri toonde zich een trouwe makker en het was aandoenlijk om te zien dat hij bewust bleef wachten omdat iemand van 'de kudde' achterbleef. Natuurlijk wilde hij tussendoor even eten, maar de kinderen wilde ook picknicken dus dat matchte uitstekend! Berinde (11) vond vooral hem (bege)leiden leuk, Sipko (6) zat er ook lekker op. Vooral het laaste stuk was te merken dat hij z'n stal rook en zette hij er stevig de pas in. De overnachting op de Hoenderik was prima voor elkaar, de kinderen konden zich er uitstekend vermaken. Al met al een goede indruk gekregen van de Betuwe in de lente en ontdekt dat wandelen met een ezel echt een aanrader is!

Bedankt!

Janine, Berinde en Sipko Metselaar

 

 

2 mei - 4 mei 2010

Vorig jaar (zie boek 2008/2009 : 1/2 mei) hadden we het al gezegd; we komen zeker terug volgend jaar en willen dan graag weer met Timo wandelen. Wat een verrassing dat we eind April belde en dat er toen toch nog een mogelijkheid was om 3 dagen met Timo te wandelen. We vertrokken met regen, maar gelukkig de wind in de rug. Timo liep als een zonnetje! Zelfs het bruggetje waar hij vorig jaar niet over wou, was nu een fluitje van een cent. Vast omdat dit jaar mij man (en vader van Iris) mee was. Dit jaar liep ook voor het eerste ons hondje Dante (8 mnd) mee, een kooiker. In het begin moest hij even wennen aan Timo en werd er even geblaft (Dante) en gebokt (Timo), echter na een uurtje ging het goed en liepen ze samen getrouw op. Het liefst liep Dante naast Timo (en af en toe onder zijn poten door). Als Timo stopte en van ons even mocht grazen, dan stopte Dante ook en stond rustig ook gras te eten, of het de gewoonste zaak van de wereld is. Wat hebben we gelachten. Na een overnachting in de Pipo wagen (Hoge Kuil!  Culemborg), hebben we de volgende dag een lange (3,5 uur) wandeling gemaakt langs de uiterwaarden van de Lek ten westen van Culemborg. Ondanks de regen genoten we van het mooie landschap met kiezelstrandjes, rietschoten en heel veel vogels! De 3de dag weer terug via de dijk naar Ravenswaaij. Nu geen regendag en lekkere zon op onze gezichten. Timo liep weer lekker mee, een pittig tempo en het leek wel veel makkelijke te gaan dan vorig jaar! Nou, dat was een korte samenvatting van ons ezelavontuur in de Betuwe! We hebben weer enorm genoten en wat is het toch bijzonder om zo de natuur te ontdekken en van de wandeling te genieten. We komen zeker volgend jaar weer en hopelijk kunnen Timo en Dante dan weer kop aan kop samen oplopen!

Veel groetjes van Ed Schuyt, Mick Jong, Isis Jong.
En een pootje van Dante

xxx

 

4 mei 2010

We hebben 3 zeer leuke dagen gehad. Dag 1 was zwaar door de natuurelementen maar Yoeri zette dapper door. Roos en Bram trouwens ook. Vandaag met zon terug. Dank voor de goede zorgen.

Groeten Klaas, Gerdi, Roos, Bram

 

1 mei 2010

Al nagenietend van een stevige wandeling rond Ravenswaaij. Simba had de pas er goed in en liet zich niet door de regen uit 't veld slaan. De fruitbomen laten zich van hun mooiste kant zien, gecombineerd met het frisse voorjaarsgroen een lust voor het oog. De picknick viel letterlijk in 't water, maar dat mocht de pret niet bedrukken. Sonja, dank voor de goede ontvangst en nieuwe plannen worden nu al gesmeed.

De klaverjasvrienden
Ingrid, Herma, Agaat en Marcel

 

25 april 2010

Wat is de Betuwe mooi in de lente! Hartstikke leuk om met 4 kinderen en 2 ezels te voet de Betuwe te ontdekken. We hebben de smaak te pakken! We komen zeker nog eens terug en dan misschien wel voor een paar dagen. Dank voor de goede verzorging (uitleg en de drankjes). We hebben een geslaagde dag gehad. 

Hartelijke groeten,
Ingrid, Onno, Iris & Floor Achterberg

En wij mochten mee! (was een verrassing). En vonden het geweldig.
Jurgen, Sandra, Bjorn en Kelvin Slangen

 

11 april 2010

Wij hebben genoten met de kinderen en kleinkinderen van de ezeltocht van Ravenswaaij naar Tricht. We hebben overnacht in fruit kwekerij de Hoenderik. Dus 2 dagen gelopen met 2 ezels. De 5 kleintjes vonden het prachtig. Ze zijn echt vriendjes geworden met de ezels en ze hebben ze goed verzorgd. Het is echt een aanrader, deze tocht door de mooie Betuwe. Bedankt voor de fijne ontvangst en goede begeleiding. Tot nog een keertje.

Opa en Oma Steenbergen

 

3-4 april 2010

We kijken er met plezier op terug. Lodewijk wil nog een keer........ Dus wie weet boeken we nog een keer. Natuurlijk Timo!

Froukje en Lodewijk

 

 

 

12-13 september 2009

We hebben een heerlijk weekend gehad, dank zij onze kinderen en jullie. Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet

Be en Anneke Faber

 

 

30 augustus 2009

Het was supervet. De ezel at niet zoveel brokjes. Hij vond het gras lekkerder. We gaan nog een keer met de ezel. Dan gaan we langer lopen en ook slapen in een bed & breakfast. Kusjes voor Timo.

Amy Groeneveld + opa + oma

Ps: het was de mooiste dag uit m’n leven (Amy 5 jaar)
 

18 augustus 2009

Met fantastisch zomerweer op pad gegaan, nadat we eerst Timo hadden geborsteld en opgezadeld. Het klikte meteen met de ezel en Sanna (3) en Mette (5), dus daar gingen we. De route ging tussen de boomgaarden door, waar de peren en appels rijp aan de bomen hingen. Nog een paar weken en de rust in dit gebied is over met de start van de oogst. Het was een heel geslaagde en gezellige onderneming om met Timo op pad te zijn, Om en om mochten de meiden erop zitten en dat was groot feest! Onderweg lekker gepicknickt, terwijl Timo het gras liet smaken. Hoewel we min of meer om de hoek wonen hebben we het Betuwse landschap weer op een hele unieke manier kunnen ervaren en ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Verder hartelijk dank voor het gastvrije ontvangst en de heerlijke koffie/sap

Paul, Asha, Sanna, Mette (Maurik)

 

 

31 juli 2009

Vanaf Ravenswaaij helemaal naar Buren gelopen. Onze ezel Timo was voor deze dag onze vriend, een hele lieve ezel! De tocht was mooi. Onderweg genoten van een pannenkoek en in Asch van een ijsje. Was lekker. De tocht was wel lang, maar dat lag vooral aan mijn slechte conditie! Gelukkig ook mooi weer gehad, kortom echt genieten geblazen.

Fam. Ubbels

 

26 juli 2009

Vandaag mochten we Timo lenen voor een mooie wandeling door de Betuwe. Het was een bijzondere ervaring om met een ezel te mogen wandelen. De kinderen vonden het heerlijk om op de ezel te mogen. Ook de speeltuin even verder was ‘in trek’. Bedankt voor de ervaring.

Familie Martens

 

22 juli 2009

Wat een feest; zes super dagen mochten we met Timo op stap door de Betuwe. Hij heeft ons als een volleerde gids naar de mooiste plekjes geleid! Een enorme, lieve, trouwe en gezellige metgezel. Niet alleen wij waren verliefd op hem, maar hij trok zeer veel bekijks en we denken dat huij deze week zeker 100x op de foto is gezet. We hebben intens genoten van de schitterende wandelingen, door een van de allermooiste streken (en nog onontdekte?!) van ons land!

Timo en Sonja, dank voor een onvergetelijke vakantieweek!

Joost, Maartje, Annemijn, Eric & Cecile van Niekerk

 

19 juli 2009

Wij hebben vandaag een leuke wandeling gemaakt met ezel Yourie. Iedereen moest even wennen, maar toen we eenmaal liepen ging het heel goed en vonden we Yoeri keilief! Met regen en zonneschijn wat het een gezellig ochtend. Wij, Paulien en Anne gaan vragen of onze opa nu ook een ezel koopt want we zijn helemaal verliefd op Yoerie. Hartelijk dank voor deze geweldige ervaring!

Marike, Janneke, Paulien en Anne

 

20-21 juni 2009

Yoeri is de liefste ezel die ik ken (ook al ken ik er maar twee). Het was hartstikke leuk en gezellig. Ik denk dat ik Youri heel erg ga missen.  Jet

Yoeri is echt een schat (alleen heeft hij ons om half 7 wakker gebalkt). Het was ook een erg mooie route. Ik ben blij dat ik dit het meegemaakt en ik ga Yoeri erg missen.  Aleid

 

Yoeri is de liefste ezel tot nu toe, ik heb erg genoten van de tocht en van het kamperen.   Sophie

 

 

31 mei - 1 juni 2009

Wat een heerlijk pinksterweekeind om er zo met het gezin er op uit te gaan. De drie meisjes hebben genoten en zijn helemaal dol op Timo. Af en toe wat ruzie wie mocht zitten, wie er naast mocht lopen, wie mocht borstelen ect. Leuke, mooie route, vooral door natuurgebied. En verder alles heel erg gastvrij. Dank je wel!

Eline Wies, Carlijn, Katja & Dave

 

31 mei - 1 juni 2009

Wat een lieverd, die Joeri, ik kom snel weer op bezoek voor ’n tochtje!     Michel

 

Ia, Ia, Ia, ’t was helemaal leuk. Moe maar voldaan weer naar huis. Joerie heeft de ezelkoorts overgebracht.     Minette

 

Erg leuk om met de ezel op stap te gaan. Gezellig en met veel bekijks.    Floris

 

24 mei 2009

Met twee vrouwen en zeven kinderen op pad. Timo en Youri zijn geweldige metgezellen. Gestaag en trouw door het Betuwse land. En zelfs over de brug bij Rijswijk (met een sprong over de metaalstrip) Terwijl de ezeltjes stonden te grazen konden we pootje baden en zwemmen in een ‘wiel’ van de Lek. ‘We moeten dit veel vaker doen, mam!’  De geweldige lunch met BBQ maakten dit tot een onvergetelijke dag!

Dank jullie wel!

Wima Jentink, madelijn, Suzelot & Damiaan.

 

We sluiten ons bij voorgaande verhaal aan! Prachtige plek, lieve ezels, mooie wandeling, verrassende plekken ontdekt, heerlijk indiaantje gespeeld, en tot slot een heerlijke lunch met BBQ! Super. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dank & tot ziens!

Inge Hemel, Merlan, Elias, Lev & Channa

 

21 mei 2009

Pour la famille Derks, bonne chance et beaucoup de bonheur avec les petites ânes.

Jacques Clouteau

 

6 mei 2009

We waren met Timo in Buren bij een restaurantje. We gingen buiten koffie drinken. Op het terras waren 2 tafeltjes aan elkaar geschoven, waar wij aan gingen zitten. Toen kwam er een serveerster die heel onaardig tegen ons zei dat we de tafels moesten laten staan, terwijl we ze helemaal niet verschoven hadden! We zijn toch maar blijven zitten want we hadden al besteld. Toen roken we iets…. Timo had gepoept op het terras! Hahaha!

Het was een hele leuke tocht en Timo is heel lief!

Groetjes van Inez, Shalev, Liran en Tojar

 

6 mei 2009

Drie dagen met Yoeri op stap geweest. Een lieverd, af en toe ferm toespreken en niet langs al te malse gras polletjes dan loopt hij lekker door. Prima overnachting in B&B de Hoenderik. Picknicken onderweg, de natuurgebieden zijn prachtig!

De kinderen zullen Yoeri niet gauw vergeten.

Bedankt, familie Debeus

 

1 en 2 mei 2009

Twee dagen zwerven met de ezel! Dat leek ons, Mieke en Iris (moeder en dochter) nou helemaal het einde. En inderdaad het was fantastisch! Op stap met Timo richting Culemborg via het natuurgebied 'De Regulieren'. Het is ontzettend leuk om te zien hoe slim ezels zijn. Als ze iets niet willen, dan willen ze ook echt niet, en kan je ze niet voor de gek houden. Het is leuk om dan steeds weer naar een oplossing te zoeken, die hem wel aan staat. Hij wilde dus ook niet over een bruggetje, dat ook erg smal was. Na ½ uur proberen toch maar Sonja gebeld, die er gelukkig snel bij was. Met veel geduld, en de ‘brokjes’ truc, lukte het, In Culemborg ging het prima door de drukke stad. Timo verblikte of verbloosde niet. Onderweg kwamen we nog wat kinderen tegen en af en toe mocht er 1 even op zijn rug en paar meter een rondje om. De camping De Hoge Kuil was geweldig. Ook daar werden we goed opgevangen. Ze hadden een speciale wei voor hem afgezet. Iris vond het zalig om Timo te verzorgen: emmer water, brokjes, borstelen en vooral veel knuffelen! De Pipo wagen was erg goed. Netjes, lekkere bedden en gezellig met veel kinderen voor Iris om te spelen. Ze hadden er ook 11 puppy’s. Zo schattig! De tweede dag: weer terug naar Hof op de Oeverwal ging het alweer veel beter dan de eerste dag. Niet meer zo rukken en sjorren aan zijn hoofdband, maar lekker los aan de lijn. Prima. Ik had Iris veel voorgelezen onderweg en iedere keer als ik aan voorlezen was kwam Timo er heel geïnteresseerd bij staan, alsof hij het verhaal ook reuze spannend vond! Nou Sonja en Theo we hebben 2 fantastische dagen gehad. Bedankt voor de enorm goede service!, uitleg was ook goed. Bovendien heeft Theo, Iris ook nog over haar angst voor honden heen geholpen, dus wat wil je nog meer! We komen nog zeker een keer terug om de tocht de andere kant op te doen. En natuurlijk, als het kan, willen we dan graag weer Timo!

Normaals bedankt!

Veel groeten, Miek en Iris Jong

 

1-2 mei 2009

Onze eerst tweedaagse ezelwandeltocht brengt ons naar Ravenswaaij, alwaar Yoeri op ons wacht. De ontvangst is alleraardigst en gesterkt door een kopje koffie, laden we onze bagage in de ruime zadeltassen en nemen de benen wagen. Het weer is heerlijk. Yoeri komt na de eerste honderd meter goed op gang en onze kleine Merel vindt zo’n ezel maar reuze stoer. We lopen via het prachtige dorp Buren naar Buurmalsen waar Yoeri overnacht in de ruime wei van B&B de lindeboom. Wij gaan lekker uit eten bij Kok & de Bruin in Tricht waarna we als een blok in slaap vallen. ’s Morgens schijnt het zonnetje weer volop en met een paar wortelen hebben we Yoeri gelukkig weer snel te pakken. Via een mooie route lopen we op ons gemak terug naar de stal en Yoeri ruikt de stal op het laatst en begint extra benen te maken. Het waren twee leuke dagen en Yoeri krijgt van ons een dikke zoen.

Peter, Rosemary & Merel XXX

 

27 april 2009

De eerste dag van de meivakantie gaan we op stap met ezel Yoeri, die in eerste instantie helemaal geen zin heeft, maar na een tijdje raken we aan elkaar gewend en zijn we allemaal onze stress kwijt. Wat een schat is Yoeri. De twee meiden van 7 zijn helemaal dol op hem en wij genieten van een echte hollandse dag (zon + regen). Boterbloemen, Koolzaad en Fluitekruid. Het was heerlijk! Daarna lekker thee met zelfgebakken appeltaart in de tuin. Super hoor! Komen zeker terug.

Karin, Brigitte, Zuma en Phoebe

 

 

26 april 2009

Voor ons 20 jarig huwelijk een 'bezinningstocht' door eega georganiseerd. Yoeri had geen zin om met ons mee te gaan. Timo wel. Het bruggetje vond ie eng om overheen te gaan, maar gelukkig kreeg hij vertrouwen. Na zo'n overwinning had Timo weer een paar brokjes verdiend. De terugreis liep hij sneller, vond hij het leuker om met ons te wandelen  of wou Timo gauw naar huis?

Voor een stadsjuffer als ik was dit een goede manier om te onthaasten. Dus voor anti-stress-therapie...... neem 2 dagen Timo mee!

Sonja en Theo, dank jullie wel.

 

 

19 april 2009

Timo is heel lief geweest en heeft goed doorgelopen. Jitske heeft bijna heel de weg op zijn rug gezeten (8 km). Timo is ook in de speeltuin geweest, maar daar liet hij een dikke drol! Maar we hebben er netjes zand overheen gegooid. De mensen die we tegen kwamen vonden het ook heel leuk. We 'moesten' zelfs even op de foto. Leuke tocht.

Victor, Liesbeth en Jitske v/d Berg uit Rijen

 

14 april 2009, 2e paasdag

We wandelden 5 tot 7 km. Het was heel leuk, alleen Timo bleef telkens staan en Timo at heel veel gras dus we moesten telkens stoppen. We hebben ook wel op zijn rug gezeten (niet papa en mama, maar ik en Sjoerd). We hadden 2 pauzes. Timo was heel lief tijdens het lopen. We hadden hem natuurlijk ook geborsteld. En we zijn blij dat we niet de eigenwijste hadden.

Renee

Familie van Hoek

 

18 oktober 2008

Het was een zware tocht van Ravenswaaij naar Tricht. Twee dagen lopen. 15 km per dag. We moesten nog naar het restaurant Appels en Peren lopen, twee km meer. De ezel die eet gras wow!! Dus we moesten zorgen dat ie niet ging eten! Dat was best moeilijk. We gingen een omweg lopen maar we draaiden weer om want het stond niet op de kaart. Het laatste stuk waren mijn benen moe!! Het was lekker weer.

Groetjes Isis, Devi, Papa en Mama

 

30 augustus 2008

Het was een erg leuke ezelvakantie. Yoeri was ook erg lief, soms een beetje eigenwijs. 2 grijze dagen en 3 dagen zon. Hartelijke groeten Allison.

Een heel avontuur deze vakantie met ezel Yoeri, maar erg leuk en puur genieten. Ik droom nog van de appeltjes en peren. Zoveel boomgaarden! Yoeri is een lieve en leuke ezel. Samen met hem waren we een echte bezienswaardigheid. Gezellig kibbeling eten bij de visboer met Yoeri erbij maakte het wel bijzonder. Gelukkig kent NL veel gras anders zou Yoeri geen leven hebben hoor. Tsjonge, wat kan die grazen!! We hebben veel beleefd en gezien. Kamperen was super met als beloning een heerlijk zonnetje! Ik kan nog wel heel wat schrijven, maar kort gezegd: Het was bijzonder leuk!

Greetz Gaby.

 

22 augustus 2008

Wat een lieve ezel! Wat een lieve mensen!
Dank jullie wel voor 'n heel bijzondere ervaring.
We weten niet of Yoeri ons mist, maar wij hem wel!

Liefs Ester, Tristan, Martin.

 

Een heel bijzondere ervaring!
Met een ezel leer je niet alleen de omgeving kennen maar ook de mensen en de dieren.

Martin.

6 augustus 2008

Het was heel leuk met de ezel. Heel erg bedankt voor alle leuke dagen!!!!

Jammer dat we Yoeri niet mee naar huis mogen nemen. Onze wandelvakantie met "onze"ezel was super.

Groetjes Marens, Iwan en Sigrid.

17 juli 2008

Van Eva en Jeanette

Het was heel leuk Yoeri is de allerliefste van de heel wereld. We hebben 3 dagen gelopen. Dinsdag 12 km, woensdag 8 km donderdag 9 km. Donderdag heb we hem terug gebracht en nu gaan we naar de tent. Groetje Eva de Graaf en Jeanette.

Ik kom ooit nog terug.

XXXXX 100 kusjes voor ?

 

 

10 juli 2008

Lieve Sonja en familie,

Heel erg bedankt dat wij onze vakantie met ezel Yoeri hebben mogen doorbrengen. We hebben genoten van zijn gezelschap. We komen zeker nog een keer terug en hopen dan op beter weer.

Groeten Dana en Aaltine